Tuesday, June 14, 2011

Transformer 3: Dark of the Moon





rosie's look ni okay la juga. simple and trendy.

Rosie Huntington-Whiteley atau rosie ialah salah seorang model victoria's secret yang diberi kepercayaan  memegang watak heroin dalam filem terbaru Transformers: Dark of the Moon menggantikan Megan Fox. 

mesti ramai yang bersedih si megan fox disingkirkan daripada menjadi heroin filem ni kan?. yalah.. ada yang tengok transformer ni bukan kerana ingin melihat kehebatan robot-robot tetapi ingin melihat si megan yang hot tu saja. hikhikhik. sabo jela..


6 comments:

namronphotography said...

belanja bah yin tgk citer ni... hehehe...

Uchi kay-f @hmad said...

eh mnde ayin,sy mmg nk tgk autobot taw,hi3...

"autobot move on..telelelet "bunyi berubah........."

azxej said...

plkon asal kena singkir sbb kutuk pngarah transfmer ni kan... hihihi.... dlm cter ni dceritakan mcm mana smua trnsfmr y musnah akan dcmpk ke dlm laut sama mcm sblmnya spt osama kena...


=D

AJ said...

norman: adeh..ko la blnja aku.ko da keja..hehe

kf: ya ka tu...:P

azfar: oooo.mcm tu...bru sy tau napa dia kena tukr.memg ko rjin bca showbizz..

Uchi kay-f @hmad said...

uikna cantek bunge di profil pesbukmu itu...ah ha dri siape tue?

*senyum*

SJB AKA SUE J-B. said...

Tidak sabar mahu tengok ni.