Monday, June 6, 2011

mesti cuba!

morning!

masih dengan mode bercuti. jangan jealous aku bercuti sampai hujung bulan ni tau. hehehe.

tia-tiba rasa mau mengisi cuti sekolah ini dengan pelbagai aktiviti menarik. teringin juga buat yang extreme macam paintball, bungee jumping, scuba diving, sky diving dan rafting sekarang ni. tapi mesti bapa aku tidak benarkan. tak kan la mau escape kan.. lalalalala.:p apapun,  ini semua salah si apis sebab dia bertanya di formspring pasal extreme activities. ditambah lagi tengok gambar-gambar macam di bawah ni...





wow wow wow wow wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. aku mau buat ni walaupun ada antara aktiviti ni termaktub dalam 'fear' punya list. @,@' ndak pa, just give it a try!

apa yang pasti, semua aktiviti ni memerlukan $$$ yang banyak juga. ala kedekut sangat bah aku ni. ini kan lebih baik berbanding shopping online yang bikin ketagih tu. hahahahaha

4 comments:

azxej said...

uishhhh... smua aktvty ni mgerunkan... fobia smua2 ni... tp y tbaru baru buat actvty panjat gunung... terokai jln baru.. mmg mcabar.. meredah air terjun.. terasa air yang deras menolak kaki kita... naik gunung mgunakan tali...lalu dilaluan y hanya seinci dgn gaung... itu rasa yang paling mcabar...

AJ said...

wow...best tu azfar...lepas ni kmu try nek gunung kinabalu k.heheheh.gerenti mencbr..sy da naik masa form 5...sakit kaki seminggu...

Uchi kay-f @hmad said...

aq ingin cube menunggang kuda dgn memanah .......

AJ said...

uikk.cam pahlawan arab..hihih