Friday, June 25, 2010

menggeletek jiwa

what a good weather today so that my mood pun baik la. macam biasa (konon) akan tersenyum dalam blog ni

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

kalau sedih atau tiada mood mari aku tolong ceriakan (ha.. pandailah sangat mau kasi ceria orang).lol

warning!
kalau tidak suka sila keluar sendiri. :)

cuba kamu tengok muka si sir alex ferguson ni. sebijik macam muka pengasas kfc. kalau tambah janggut sejemput mesti lagi sama. setiap kali aku makan kfc aku rasa cam mau ketawa bila tengok muka datuk kfc di luar kedai.. hahahahaahhahah



di bawah ini yang bertopeng tu ialah anak kepada mendiang micheal jackson. nama dia prince michael jackson II ataupun nama pendeknya Blanket (selimut). hehehe. there's nothing wrong about naming your son prince. but why blanket?????. hurm mungkin anak dia tu macam selimut..@,@



ni lagi satu.. cuba tengok muka si christiano ronaldo. macam ada iras si the gay russian, leonid the magnificent yang dalam rancangan america's got talent. hahahahaha. lepas ni aku mesti kena maki fan si christiano la. sorry bah. jangan kamu marah. lol




kamu pernah dengar ka nipple song?. sounds funny eh.. hahahahah. jangan cakap kamu ndak pernah dengar because if you haven't, i present you... The Nipple Song!

hahahaha. adoii.


hahahahha. tolonglah..

cukup.

jumpa lagi ya.

9 comments:

norman said...

hahaha... ronaldo mcm gay? adeii...

uii... btl ka subtitle video tu... hahaha... geletek jiwaku...

AJ. said...

ahhhhahhaha
sudh tentu la tidak
ntah org mana pg kasi tulis2 bgitu
tp aku kelucuan dgn vid yg org tu buat.lol

adilah said...

i used to luv micheal jackson after his death..huhuhu.

Hafizah Suhaimi said...

Hahaha. Lucu! Ngahaha. Especially yang Ronaldo tu :DD

SJB said...

Hahaha lucu juga tu video. Tapi kalau dengar betul betul macam itu lah dia cakap hahahah.

AJ. said...

fidza: hahahah.tu la ..mcm sama muka dorg

sis sue: hahahahhahaha.mcm2 btul kan..

suezen said...

as!!!!teda kerja

EIPUL said...

weh AJ,

jangan kutuk ronaldo weh.....
haha

Ayut Jemin said...

kak sue: hahahah

eipul: ndak bh eipul..saja2 bh tu.jgn marah ya.:)