Thursday, June 24, 2010

hey, ko kuatkah? smackdown bah!

kamu masih ingat ka masa dulu-dulu ada WWF?. ala.. bukan yang menyelamat panda tu ok. tu bah yang smackdown orang tu.. hahahah. masa kecik-kecik bukan main lagi aku suka tengok dorang bergaduh. hahahah. apapun, now i'm no longer a fan of WWF or WWE as it is called now. itu cerita time budak-budak bah :p

tapikan,  a few hours ago, out of randomness, i watched WWE on youtube..wakaka. yeah..aku terlampau bosan. sampai adik aku pun heran apa yang aku kasi ketawa satu orang..lol

hurm.. i found that all the wrestlers have been replaced with unknown faces. ada pulak yang terlampau putih. hahaha. sumpah.. aku fikir tu wrestler albino mana ntah tersesat di gelanggang...hahahah. kalau ndak silap nama dia Sheamus...

nah, ini la that guy!
bila aku tengok muka dia ni secara automatik seraf-saraf aku bergetar.. lawak!!!


bah.. apapun, aku mau cerita macam na dorang berlawan. memang begini jak dari dulu style dorang. hahahah.



mula-mula masuk la konon tu wrestler baru dengan muka yang smug dan hot tempered diikuti lagu kegemaran dia..heavy metal..plang plung plang pung...


lepas lagu tu berhenti, dia pun menengok orang ramai dengan muka yang masih begitu.orang ramai pun kasi boo la apa la.. sambil mengangkat kertas segala. ada juga yang tunjuk tangan macam di bawah ni. (perhatian, budak-budak jangan ikut!)

lepas tu dia akan cakap la yang pemenang dulu tu ndak kuat. maka, dengan bangganya pemenang dulu akan keluar bersama tali pinggang idaman wrestlers sedunia!.

lepas tu dia pun berdiri dengan megah sambil berjalan kearah wrestler baru tu. they glaring at each other first. after that, bercakap-cakap.. bla bla bla..

lepas tu dorang mula sudah bergaduh. wrestler baru pun memanjat la tiang mau melompat..

yang pemenang tu baru kena tumbuk sudah jatuh.. lepas tu dengan bangganya wresler baru pun melompat mau kasi smackdown dia!


pemenang dulu tu berdiri tapi belum sempat dia mau kasi hilang pening kepala dia bekas kena tumbuk, terus kena smackdown dan yah!!!!.pemenang sudah kalah!



hahahaha.
panjang betul bah cerita dia ni. ada angkat tangan lagi tapi begini la bah style dorang lawan. ndak juga berubah. hehehe

10 comments:

norman said...

pergh... dasat ko ni tgk gusti jgk ye... hehehe... dah lama aku tak tgk dorang ni berlakon... nda mcm zaman hulk hogan dan stone cold... anyway, lucu lukisan ko... hahaha... i like...

AJ. said...

hehehe
bolehlah dilayan kalau bosan tahap gampang.. apapun tma kasih :)

mazhad said...

yg puteh 2 seamus the celtic warrior 2.musuh ketat triple h.hehe...n lukisan cm neyh ilykealot...

AJ. said...

oooo..mana la bah aku tau pasal dorg warrior2 siapa sgala tu.aku tengok2 jak.hehe.thanks prend.:)

syimahussin said...

betol2
dulu syima pon minat tengok diorang neh gadoh
sanggup bercengkang mate memalam sebab na tengok WWF
time tuh yg popilar BIGSHOW , THE ROCK ngan sape lg tah.. lupe.

mmg tol pon, gaye nyer same je.. dari WWF sampai le ke WWE.
cam ta berubah

tp skrang ta tengok da
he
dulu lg sonok banding skrang kot

Uruchimaru @ kf said...

sda tahu taktik games wrestling ekk !

AJ. said...

shima: haahah the rock tidak ble ku lupa.lol

kf: lama sudah bah..masa kecik lg.hheeheh

SJB said...

Betul tu. Hahahaha lucu juga ni karton.

Fara Dee Dilah said...

shit!aku tiba2 teringt amir hamzah, buah ht lama..keh3

AJ. said...

napa plak?
siamir cam sheamus?