Thursday, May 27, 2010

oh wow!

hello
now i wanna shout out loud!

exams officially over! yeahhhhhhaaaaaa... :D:D:D:D:D

ok. my room is a mess. seriously messy. i've been packing these yesterday. as of now, i'm 6 days away from swimming back home. lol.  BUT i have so much things to do or planned for the remaining time before i swim back (^.^)*

hurm..

bah. lupakan.

dikesempatan ini aku mau ucapkan tahniah dan selamat bertanding kepada kawan sekelas aku si bernadette fontaine banagua ni. dia akan mewakili daerahnya (sook) untuk ke KDCA di KK bertanding Unduk Ngadau 2010  peringkat Sabah. berr, kalau dapat tengok ko di kk arr.. jangan marah kalau ndak dapat pergi.. ^.^'

Unduk Ngadau Sook 2010
Bernadette De Fontaine 

dan aku harap wakil dari daerah aku ni juga akan menang.. 
Unduk Ngadau Sipitang 2010
Cornie Anggis 

 yang ini antara my fav!
 Unduk Ngadau Tambunan 2010
Hannevy Vivie W Harry 

yang ini winner peringkat negeri last year. gilak. memang cantik.
 Unduk Ngadau Papar 2009
Appey Rowena Januin
 
tahun ini siapa pulak?
aku mau tengok ni..
mau.
mau..

 

4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

bah ayin ngudu ngadau tu aper?

SyimaSyaz said...

org KL takleh masuk ek?
kalau masuk pun kalah...
=)

SJB said...

Cantik cantik semua kan?. Memang layak jadi miss.

Ayin jemin said...

kf: unduk ngadau tu ratu kaamatan
kak syima: org sabah saja boleh..hehe
sjb: ya looo..memg cntik.ni bru sikit kio..