Wednesday, May 5, 2010

all girls..

hello.. hello.. hello..
selamat pagi semua? .harap- harap pagi kita semua selamat la kan. :D

oh ya. ni i have something to reveal (geli sekejap aku dengar ayat ni). Persatuan Pandu Puteri memang best!. selama ini aku fikir persatuan yang disertai oleh semua perempuan ndak aktif. sekarang apa yang aku fikir terang-terang salah 200%. @,@. kami terlebih aktif sampai kerja siang dan malam. (tiada bukti)

mana si ayin anak jemin?


hari ni awal bangun sebab semalam tidur awal. ndak faham kenapa mata aku sangat-sangat senang tertutup ZZZzzzz..

apapun, aku suka bangun awal. oh yeah! jangan jeles aku bangun awal tau... hahahaha.

oh ya.. aku mau iron baju dulu. hari ini ada Perhimpunan Unit Beruniform. :p


out bebeh! outt...

7 comments:

Hazzy Ishak said...

kat sekolah xde kelab ni
huhu

With Love,
HazzySuperb

SJB said...

Pandu Puteri heheh. Dulu pun saya ikut pandu puteri. Tapi waktu tu di sekolah rendah. So, uniform pun color dia lain. Anyway, ya memang best ni heheh.

mazhad said...

0511.xda la awal sgt.bgs lah aktif.gaya hdp cheart...

ayin jemin said...

hazzy: hahaha.xpa2.dsekolh sy pun xdak jg

sis sue: memg pun best.nti sy mau jd guru pnasht yg aktif..hehehe

mazhad: ya.mesti aktif utk hidup ceria.:D

+akufobia+ said...

bila semua da semangat,yang bosan pun jadi best.wow.

wisadunkie said...

suka bangun awal???
only God knows when..
:p

ayin jemin said...

akufobia: hahaha.ya la memg pun bsmgt bah..

wisadunkie: skg musim exam kena bgun awal udah